Het Team

Een jong, enthousiast en professioneel team zorgt dagelijks voor uw dierbaarste bezit. Hoe kinderdagverblijf ’t Schelpje dat doet merkt u al bij het eerste contact. Open communicatie, gemoedelijke sfeer, directe aanspreekpunten, geen wachtlijst en openstaan voor uw ideeën en verwachtingen. Samen zorgen we voor een stabiele toekomst, prettige sfeer, een mooie locatie en niet te vergeten gezellige activiteiten met de ouders en kinderen. Graag stellen we de teamleden aan u voor.

’t Schelpje kent vaste pedagogisch medewerkers, flex medewerkers en invalmedewerkers. Vaste en flex medewerkers worden zoveel mogelijk op vaste dagen en op vaste groepen ingeroosterd, waardoor er voor kinderen en ouders rust en continuïteit is in personele bezetting. Invalmedewerkers worden in principe alleen ingezet voor vervanging van ziekte, verlof, e.d. De assistent leidinggevende verzorgt de planning van het personeel rekening houdend met enerzijds wet- en regelgeving en anderzijds met het pedagogisch klimaat.

Teamleden

Gaby
GabyAssistent leidinggevende (groepen)
Mijn naam is Gaby, geboren op 14mei 1985.
Ik woon samen met mijn vriend en onze prachtige zoon in Schagen.

Na jaren lang werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven, werk ik vanaf de start 2010 bij ’t Schelpje als assistent leidinggevende.
Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn belangrijkste taak vind ik er voor te zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben.
Daarnaast zijn de ouders voor mij net zo belangrijk. Eerlijkheid en openheid horen daarbij. Ouders moeten zich net als hun kinderen thuis voelen!
Ik hoop jullie dan ook snel te zien bij ’t Schelpje. Mochten er nog vragen zijn dan sta ik daar altijd open voor!

Tessa
TessaAssistent leidinggevende (kantoor)
Graag stel ik me aan je voor, mijn naam is Tessa en ik woon in Heerhugowaard. Geboren in 1988 en moeder van 2 prachtige meiden!

Eerder heb ik bij 2 andere kinderdagverblijven binnen mogen kijken voordat ik bij de start van ’t Schelpje mocht zijn op 1 oktober 2010. Na 7 mooie jaren op de groep heb ik mijn ambities gevolgd en ben ik terecht gekomen op kantoor, waar ik nu mee mag helpen achter de schermen van ’t Schelpje. Het leukste van mijn werk vind ik het verbeteren van de opvang en ’t Schelpje presenteren aan nieuwe en bestaande ouders. Mijn ambities ben ik nog niet verloren, ik zou graag nog een HBO (thuis)studie willen doen waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen. Ik zit heerlijk op mijn plek bij ’t Schelpje en ben van plan hier nog lang te blijven. Mochten jullie meer over mij willen weten, schroom niet om het te vragen.

Kim
KimPedagogisch medewerkster KDV
Mijn naam is Kim.
In 2011 heb ik kennis gemaakt met ’t Schelpje, toen ik stage liep tijdens mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Na vele verschillende stage plekken was ‘t Schelpje toch één van de fijnste stages! Het was hier zo fijn dat ik na mijn stageperiode hier mocht blijven werken. Sinds september 2012 ben ik werkzaam als Pedagogisch Medewerker bij ‘t Schelpje. Ik heb op verschillende groepen gestaan en ben momenteel werkzaam op de verticale flexgroep. Op ’t Schelpje heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van de VVE- cursus Peuterplein.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk zelf kunnen leren door te ontdekken. Door het volgen van de cursus ben ik mij weer extra bewust van de ontwikkelingen. Ook het werken met Peuterplein is hier door erg verbeterd. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, hiermee help ik ze dan ook graag.
Mochten jullie vragen hebben stel ze gerust!

Mirella
MirellaPedagogisch medewerkster KDV
Hallo allemaal!
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Mirella, geboren in 1995 en ik woon samen met mijn vriend in Heerhugowaard.

Sinds eind juni 2018 werk ik weer bij kinderdagverblijf ’t Schelpje, sommige ouders zullen mij vast nog wel herkennen. Ik ging toen weg omdat ik een opleiding ging volgen, dit was echter niet helemaal mijn ding, waardoor ik weer ging werken als pedagogisch medewerker. Ik heb een paar maanden bij een ander kinderdagverblijf gewerkt maar besloot uiteindelijk toch om weer terug te komen naar ’t Schelpje. Ik vind het belangrijk dat de kinderen op een leuke en veilige manier kunnen groeien in hun eigen tempo. Het is ook fijn om te zien dat de kinderen en de ouders jouw vertrouwen. Een spontane knuffel van een kind maakt je dag nog mooier.
Mocht u nog vragen hebben kom dan gerust naar mij toe! Ik ben vaak te vinden op de Zeesterren!

Groetjes, Mirella

Mariska
MariskaPedagogisch medewerkster KDV
Hallo allemaal!
Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Mariska en ben in 1988 geboren. Sinds een aantal jaar woon ik samen met mijn vriend in Broek op Langedijk.

We hebben elkaar leren kennen bij de voetbal, welke sport we beiden graag uitoefenen bij Lsvv. We wonen in een heerlijk huis aan het water, waar we graag de boot instappen om een rondje te varen in het duizend eilanden rijk. Verder houden we van reizen. Onder andere hebben we prachtige rondreizen gemaakt door Amerika en de Filipijnen. Maar het allermooiste moment is dat we ouders zijn geworden van onze lieve Jasmien (feb 2018).
Sinds december 2012 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf ‘t Schelpje. Daarvoor heb ik de opleiding Pabo gedaan, maar ik merkte al snel dat ik m’n weg niet kon vinden in het onderwijs. Bij ‘t Schelpje voel ik me thuis en ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk. Ik ben op alle groepen werkzaam geweest, maar sinds een paar jaar werk ik op de peutergroep. Het ontwerpen van thema’s en het geven van activiteiten vind ik super. Ieder kind is uniek en ik vind het belangrijk om bij hun behoeften aan te sluiten, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Tot snel!
Groetjes, Mariska

Dorinda
DorindaPedagogisch medewerkster KDV
Mijn naam is Dorinda en ik ben geboren in 1994. In 2012 heb ik kennis gemaakt met ’t Schelpje, toen ik stage liep tijdens mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Sinds juni 2016 ben ik werkzaam als Pedagogisch (Educatief) Medewerker op kinderdagverblijf ’t Schelpje. Toen ik in bezit was van mijn MBO- diploma Pedagogisch Medewerker, wilde ik graag verder studeren. Vandaar dat ik ben gaan doorstuderen voor de Associate Degree opleiding Pedagogisch Educatief Medewerker. Dit was een 2- jarige opleiding in Rotterdam. Op ’t Schelpje heb ik mij ook verder ontwikkeld door het volgen van de VVE- cursus Peuterplein.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk zelf kunnen leren ontdekken.
Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe kinderen zich verder ontwikkelen, hiermee help ik ze dan ook graag. Ook vind ik het leuk om de kinderen te mogen verzorgen en natuurlijk gezellig samen met ze te spelen en te knuffelen. Jullie kunnen mij vinden op de Parels!

Daniëlle
DaniëllePedagogisch medewerkster KDV
Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Daniëlle, geboren in 1995 en ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar.

Sinds mei 2016 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf ‘t Schelpje op de groep ‘de zeepaardjes’. Als pedagogisch medewerker vind ik het leuk om de ontwikkeling van kinderen te zien. Ieder kind is uniek en groeit in zijn of haar eigen tempo. De cursus VVE Peuterplein (voor- en vroegschoolse educatie) heeft ervoor gezorgd dat ik mij meer heb verdiept in het begeleiden van kinderen, mij meer bezig hou met motiveren en kinderen stimuleer zichzelf te zijn. Dit is waar ik de meeste voldoening uit haal! Wat ik ook leuk en belangrijk vind is de natuur- en belevenistuin rondom ’t Schelpje. Spelenderwijs kinderen in contact brengen met de natuur en dieren vind ik geweldig. In mijn vrije tijd plan ik graag uitjes met vrienden en houd ik mij bezig met fotografie. Hopelijk tot snel!

Amber
AmberPedagogisch medewerkster KDV
Hallo,
Mijn naam is Amber, ik ben geboren in 1995 en ik kom uit Warmenhuizen.

Nadat ik mijn opleiding pedagogisch medewerker heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de horeca. Al snel miste ik de kinderen om me heen! Voordat ik bij ‘t Schelpje kwam heb ik 2 jaar bij een ander kinderdagverblijf gewerkt. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, doordat het contact met de kinderen en collega’s zo prettig is maar ook doordat er zo een fijne sfeer hangt binnen ’t Schelpje. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen. Ik doe mijn best om deze veiligheid te bieden door veel waarde te hechten aan het dagelijkse ritme en door zo duidelijk mogelijk te zijn. Ieder kind is uniek! Ik geloof op het moment dat een kind zich veilig voelt het zich ook beter kan ontwikkelen. Ik geniet ervan wanneer kinderen leren van (educatieve) activiteiten maar ook wanneer de kinderen aan het vrij spelen zijn. Ik werk voornamelijk op de Zeepaardjes, maar zo nu en dan val ik in op de andere groepen. Mocht u vragen hebben kom dat gerust naar mij toe!

Priscilla
PriscillaPedagogisch medewerkster KDV
Graag zou ik mezelf voor willen stellen.
Mijn naam is Priscilla, ben geboren in 1994 en moeder van een prachtige dochter.

In september 2014 ben ik binnen komen lopen bij ’t Schelpje als stagiaire. Ik heb met heel veel plezier twee jaar stage gelopen op de Zeesterren.
Sinds juni 2016 ben ik in dienst bij ’t Schelpje. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad op de Zeesterren maar, sinds november 2017, is mijn droom werkelijkheid geworden en heb ik de babygroep de “Guppies” geopend! Ontzettend trots. Ik vind het fantastisch om jullie dierbaarste bezit te mogen verzorgen met veel liefde en aandacht.
Mijn dag sluit ik pas af als alle kinderen weer fijn bij hun ouders zijn en een leuke dag hebben gehad! Contact met ouders vind ik erg belangrijk! Ik vind het fijn als ouders meedenken en met leuke ideeën komen. Zo maken we van elke dag een feest!

Charissa
CharissaPedagogisch medewerkster KDV
Mijn naam is Charissa en ik ben geboren in 1990. Samen met mijn man en 2 dochters woon ik in Heerhugowaard.

In juni 2011 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik bij twee verschillende kinderdagverblijven werkervaring opgedaan.
Sinds januari 2016 ben ik werkzaam op ’t Schelpje. Ik vind het erg leuk om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Van het kruipen tot de eerste stappen leren zetten.
Ik werk 3 dagen met veel plezier!
Als er nog vragen zijn kunnen jullie deze aan mij stellen.

Nelleke
NellekePedagogisch medewerkster BSO
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Nelleke. Geboren in 1994 en wonend in Heerhugowaard.

Voordat ik in dienst kwam bij ‘t Schelpje heb ik in 2013 eerst een jaar stage gelopen. Ik heb op verschillende groepen binnen ‘t Schelpje gewerkt. Momenteel ben ik hoofdleidster op de BSO. Het leukste van het werken met kinderen vind ik de liefde die ik van de kinderen krijg en ik vind het mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelingen en groeien. Ik hoop nog vele jaren op ’t Schelpje te blijven werken. Het voelt als mijn tweede thuis. En ik hoop dat u en uw kinderen dat ook zo voelen. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze altijd aan mij stellen!

Beyza
BeyzaPedagogisch medewerkster KDV
Hallo allemaal!
Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Beyza, geboren in 1998. Ik woon samen met mijn ouders in Heerhugowaard.

In 2017 heb ik kennis gemaakt met ’t Schelpje, toen ik stage liep tijdens mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen bij ‘t Schelpje en ik werk er nog steeds met heel veel plezier! Elke dag is anders en dat maakt het werken onwijs leuk. Onze Schelpjes, oftewel kindjes, zien groeien in hun ontwikkeling van baby-dreumes-peuter tot kleuter en ze vaak nog terug te zien bij de buitenschoolse opvang. Heel mooi om dat te mogen ervaren. Wat ‘t Schelpje voor mij zo bijzonder maakt is dat zowel ouders, kindjes als collega’s met warmte en respect worden behandeld. Je mag jezelf zijn! Het is huiselijk en super gezellig. Je voelt je er echt thuis!
Ik kijk er naar uit om er met uw kind(eren) een gezellige én leerzame tijd van te maken! Mocht u nog vragen hebben, kom dan gerust naar mij toe!

Groetjes, Beyza

Evelyn
EvelynPedagogisch medewerkster KDV/BSO
Mijn naam is Evelyn, ik ben geboren in 1994 en woon in Heerhugowaard.

Ik ben na het behalen van mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 4 verder gaan studeren en heb in 2018 de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener afgerond. Ik heb tijdens mijn studie bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt en heb dit met veel plezier gedaan. Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij ’t Schelpje en dat bevalt mij erg goed! Het leukste aan het werken met kinderen vind ik dat elk kind uniek is en om te zien hoe zij zich op hun eigen manier ontwikkelen. Naast mijn werk bij ’t Schelpje, werk ik drie dagen in Amsterdam met jonge kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Bij ’t Schelpje ben ik op veel groepen te vinden en mocht u nog vragen hebben, kunt u deze altijd aan mij stellen!

Groetjes Evelyn

Selma
SelmaPedagogisch medewerkster KDV
Hallo allemaal,

Bij deze wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Selma Serghini geboren op 07-07-1995.

Ik ben trotse moeder van een dochter genaamd Liyana. Ik heb mijn Diploma SPW4 behaald en ben toen gaan genieten van mijn zwangerschap en mijn dochtertje, toen mijn dochter 1 was geworden heb ik er voor gekozen om weer aan het werk te gaan. Ik ben sinds December 2018 in dienst bij ‘t Schelpje. Ik stap elke ochtend vrolijk me bed uit om weer heerlijk aan het werk te gaan! Ik geniet van elk moment, elk ontwikkeling en vooral de glimlach van de kinderen. Als er nog iets is wat jullie van me willen weten sta ik jullie graag persoonlijk te woord.

Melanie
MelanieAdministratief medewerkster/ Pedagogisch medewerkster
Ik ben Melanie en ben geboren op 21-07-1986. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 prachtige zoons. Ze gaan al een aantal jaar met veel plezier naar ’t Schelpje.

Naast mijn diploma spw4 heb ik de opleiding telefoniste/receptioniste en administratief medewerker behaald. Voordat ik bij ’t Schelpje kwam werken heb ik ruim 12 jaar bij een andere kinderopvangorganisatie in Heerhugowaard gewerkt. Ook heb ik een jaar in de oudercommissie van ’t Schelpje mogen meedenken over de zaken binnen het kinderdagverblijf. Het mooiste van het werken in de kinderopvang, vind ik, is om de kinderen op alle gebieden te kunnen zien groeien in hun ontwikkeling. Mijn keuze om bij ’t Schelpje te gaan werken is dan ook gebaseerd op het feit dat hier een huiselijke/gezellige sfeer heerst en het pedagogisch klimaat erg hoog ligt. Hierdoor hebben de kinderen een veilige plek waar ze zich vertrouwd voelen en rustig op ontdekking uit kunnen gaan. Vanaf Februari 2019 ben ik werkzaamheden op kantoor gaan uitvoeren, u kunt mij ook op de groepen vinden. Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten!

Groetjes Melanie

Esther
EstherPedagogisch medewerkster BSO
Mijn naam is Esther, ik ben geboren in 1989 en woon samen met mijn man en hond in Alkmaar.

Mijn ervaringen bevinden zich in de gehandicaptenzorg waar ik elf jaar heb mogen werken als pedagogisch medewerker. Echter merkte ik dat mijn passie veranderde in deze sector. Ik zocht een nieuwe uitdaging.
Mijn hart heeft altijd al bij kinderen gelegen. Zij zijn de bron van mijn enthousiasme en energie.
Per januari 2019 ben ik werkzaam bij ’t Schelpje en ik heb het enorm naar mijn zin! Elke dag zorgen de kinderen weer voor die glimlach op mijn gezicht door te zijn wie ze zijn, met hun eigen mogelijkheden en wensen. Ik geniet ervan wanneer ik hen samen met het team het beste kan geven, zowel op emotioneel, cognitief en educatief gebied. Ik kijk er naar uit om met u en uw kind(eren) samen te werken waarin gestreefd wordt naar veiligheid en vertrouwen.

Jamie
JamiePedagogisch medewerkster BSO
Hoi allemaal,
Mijn naam is Jamie en ik ben geboren op 15 Oktober 1993. Ik woon sinds 2017 met veel plezier in Heerhugowaard.

Vanaf eind September 2019 ben ik werkzaam op ’t Schelpje. Mijn hobby’s zijn voetballen, winkelen en leuke dingen doen met vrienden of familie. Het werken met kinderen is iets wat ik al jaren ontzettend leuk vind om te doen. Ik heb mijn opleiding sport en bewegingscoördinator niveau 4 behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik alleen maar met kinderen gewerkt en hierin is de liefde die ik voor het vak had alleen maar meer gegroeid. De kinderen zijn bij mij aan het juiste adres als het gaat om lekker actief bezig zijn maar ook voor een knutselwerkje draai ik mijn hand niet om. Bij mij ligt de uitdaging om aan te voelen wat de kinderen na een lange schooldag willen en juist niet willen. Jullie zullen mij tegenkomen op de BSO, ik kijk ernaar uit jullie allemaal persoonlijk te ontmoeten.

Groetjes en tot snel
Jamie

Mariëlle
MariëllePedagogisch medewerkster BSO
Mijn naam is Mariëlle, ik ben geboren in 1975 en woon in Heerhugowaard.

Ik ben 18 jaar geleden begonnen als pedagogisch medewerker en toen ik 4 jaar later zelf moeder werd ben ik in een drogisterij gaan werken. Dit omdat ik dit een fijne combinatie vond met jonge kinderen. De kinderopvang is altijd in mijn gedachten gebleven en nu ik 2 tieners heb vind ik het erg leuk om weer in de kinderopvang werkzaam te zijn. Gelukkig kreeg ik de kans bij ‘t Schelpje en ben ik sinds mei 2019 werkzaam op de BSO. Ik heb het super naar mijn zin, we hebben een erg leuk team. Iedereen is erg collegiaal en er hangt een goede sfeer zowel tussen de collega’s, kinderen en ouders. Het leuke aan het werk op het kinderdagverblijf /BSO is dat ik het heel leuk vind om de kinderen een fijne dag te bezorgen zodat ze met een blij gevoel weer naar huis gaan en natuurlijk de volgende keer weer met een grote glimlach naar ‘t Schelpje komen.
Dat maakt mijn dag ook weer goed😊

Groetjes Mariëlle

Naomi
NaomiPedagogisch medewerkster KDV
Hallo allemaal,
Mijn naam is Naomi en ik ben geboren in het jaar 1992. Ik woon in Heerhugowaard met mijn prachtige zoon.

In 2019 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 behaald en ben ik hier in dienst gekomen. In oktober 2018 ben ik begonnen met stage lopen bij ‘t Schelpje. Ik werk hier nu met veel plezier!! Hiervoor heb ik altijd in de horeca gewerkt en dit was niet makkelijk te combineren met een kind. Daarom heb ik 2 jaar geleden besloten mijzelf om te scholen. Hier heb ik tot de dag vandaag geen spijt van gehad. Ik vind het heel bijzonder wat voor een speciale band je in een korte tijd met de kinderen krijgt. Hen te zien groeien en hun ontwikkelingen mee te maken. Dat ik daar een steentje aan bij kan dragen vind ik iets moois. Ik hoop nog vele jaren bij ‘t Schelpje te mogen blijven werken. Het is een jong en gezellig team en voel mij hier helemaal thuis. Ik vind het dan ook belangrijk dat de kinderen zich hier ook thuis voelen. Dat is uiteindelijk waar wij het voor doen. Hen een veilig gevoel geven, en een glimlach op hun gezicht toveren! Mocht u nog vragen hebben hoor ik die graag!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven
[dc_social_wall id="7487"]