Eigenaresse

Na jaren in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik na de geboorte van mijn eerste kind een kinderdagverblijf te starten. Mijn naam is Emi Kurt, ben getrouwd en een trotse moeder van inmiddels twee prachtige dochters. Kinderdagverblijf ’t Schelpje is in oktober 2010 opgericht en inmiddels is ’t Schelpje een begrip in Heerhugowaard en omgeving. In de tussentijd heb ik mijn diploma “pedagogisch medewerker” in ontvangst mogen nemen.

Naast het moederschap ben ik vier dagen per week op het kinderdagverblijf aanwezig om zorg te dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering namelijk, de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en alle overige zaken die betrekking hebben op de kinderopvang.

Dagelijks bezoek ik de groepen om te zien en te horen hoe het met de kinderen gaat. Ik vind het belangrijk dat de kinderen, naast het feit dat ze een gezellige dag meemaken in een veilige omgeving, ook in hun ontwikkeling worden gestimuleerd.

Voor ideeën, opmerkingen en/of suggesties van ouders sta ik altijd open. Tijdens breng- en haalmomenten ben ik regelmatig op de groepen aanwezig om een praatje te maken met ouders.

Het ondernemerschap in de kinderopvang is een zware taak. De energie en de spontaniteit die ik van de kinderen krijg zorgen ervoor dat iedere dag een unieke uitdaging is waardoor ik met voldoening mijn dag afsluit.

Ik vind het een eer om de verantwoordelijkheid te mogen dragen van de kinderen die aan ons toevertrouwd zijn. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel waardoor ik hoge eisen stel aan mijzelf en aan mijn onderneming.

Naast werken besteed ik mijn vrije tijd aan mijn gezin. Ik vind het heerlijk om te koken, te shoppen en te genieten van alle mooie momenten in het leven.

Ik hoop u op ’t Schelpje welkom te mogen heten.

Emi Kurt

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven
[dc_social_wall id="7487"]