Reviews over Kinderdagverblijf ’t Schelpje

Wij hebben drie jonge kinderen op het kinderdagverblijf rondlopen (/-kruipen) en maken regelmatig gebruik van de faciliteiten die ons geboden worden. De laatste tijd starten de kids vaak vroeg om bij juf te ontbijten, scheelt ons veel tijd bij het ochtendritueel en zo kunnen we ze wat eerder oppikken. Is overigens niet persé nodig, aangezien het Schelpje ook nog eens tot 7 uur open is en je ook je avondeten mee mag geven. We hebben al een aantal keer gebruik gemaakt van de service van de kapper op locatie, en de dansles is hier favoriet!

Ouders van 3

Mijn zoon is fan van de natuurtuin, alleen niet als het koud is en regent (wat hij overigens niet van een vreemde heeft). Het is toch geweldig om (via de ouder-app) te zien hoe de pedagogisch medewerkers hem keer op keer toch even lachend en spelend naar buiten weten te krijgen. In de zomer pluk ik eind van de dag een fanatiek zandmannetje uit de natuurtuin, want ook aan de nodige zonnebrand wordt gedacht. Dat vind ik dan zó mooi, dan mag hij zich helemaal uitleven en een beetje viezigheid hier en daar maakt mij dan helemaal niks uit

Moeder van een zandmannetje

Voor onze zoon konden we kiezen tussen een horizontale (baby)groep of verticale groep waarbij hij ook bij oudere kindjes in de groep zou komen. Fijn dat ondanks de kleinschaligheid van de opvang deze keuzemogelijkheid er toch óók nog is. We kozen overigens voor de babygroep, aangezien meneer thuis al genoeg grote kinderen om zich heen heeft en bij het Schelpje dan echt even tot rust kan komen. ‘Lopers’ schuiven van de baby’s door naar de volgende groep. Die regel is overigens flexibel hebben we vernomen, mocht hij z’n zus achterna gaan en binnen 10 maanden al door het hele pand rondstampen

Maaike & Bas

Waar wij als ouders al jaren zeer tevreden over zijn bij dit kleinschalige kinderdagverblijf, is het vaste team aan medewerkers wat zich bezighoudt met de kinderen. Dochterlief kent inmiddels ontzettend veel namen, zowel van de juffen als van de kindjes in de groep. Het geborgen karakter van deze opvangplek uit zich in een kind wat bij voorkeur pas mee naar huis gaat ná het opruimen en een knuffel-met-aanloop-naar-juf.

We zoeken zelfs overigens nog een manier om dat opruimen thuis ook populair te maken, maar dat is tot op heden nog niet gelukt…

Ouders van Gwen

Nu vanaf december bij ’t schelpje. Niets dan lof! Voelt als thuiskomen. Zeer warme benadering naar de kindjes en ouders toe. Doen veel met de kinderen, elke dag is een feestje. Mijn meiden staat s’morgens te springen om weer heen te gaan.

Linda Floris

Voelt als thuiskomen

We willen jullie even een complimentje geven. We zijn echt super tevreden over jullie!

Onze dochter gaat met zoveel plezier naar school, en thuis heeft ze het ook alleen maar over jullie en dan straalt ze! Prachtig om te zien!

Er zijn de laatste tijd erg weinig wisselingen met personeel, en als er dan een keer geen vaste medewerker is, zorgen jullie voor lieve en betrokken vervanging!

Ook zijn jullie actief bezig met de app en foto’s maken. Echt super leuk!

En wij vinden het fijn dat jullie zo betrokken zijn bij de spraakontwikkeling van Fleur.

 

Kortom: Alles bij elkaar waarderen wij zeer!

Ouders Kindje zeepaardjes

Heerlijk om na een dag werken, in de huiselijke sfeer van ’t Schelpje binnen te komen en ons vrolijke meisje op te halen.

Jasmijn & Sander

“Een tweede thuis voor kind en ouder.”

Milou & Mark

“Helemaal leuk en zeker de moeite waard om een stukje te rijden!!!”

Sharon & Jeroen

Vertrouwd vanaf de eerste dag, de kinderen willen niet mee naar huis, want de juffen zijn zo lief!

Vertrouwd
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven
[dc_social_wall id="7487"]